29 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE SCHOENENBRANCHE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTechnologie in uw voordeel gebruiken

In tijden van technologie en e-commerce is het creëren van beleving van het grootste belang om klanten te lokken. Dat beseffen ook Alain en Lydia van Sublime. Zij gebruiken de technologie in hun voordeel met een gerobotiseerde inrichting en zorgen zo voor een kortere wachttijd en leukere belevenis voor de klant. “Ons systeem bestaat erin de rentabiliteit op te drijven zonder het aantal personeelsleden te verhogen", verklaart Alain Smets.

Camille Mortier
Redacteur

UNIEK ROBOTSYSTEEM VERHOOGT RENTABILITEIT AANZIENLIJK

Shoppen in de 'Sublime' winkel in Hannuit is meer dan gewoon winkelen: het is meer dan een schoen- en kledingzaak, het is een WOW-belevenis waar persoonlijk contact en uitstekende snelle service centraal staan.
Volledig artikel lezen

LA REDOUTE OPENT FYSIEKE WINKELS IN BELGIË

De Franse online retailer La Redoute opent binnenkort fysieke winkels in België. La Redoute heeft intussen al elf winkels in Frankrijk. Dat concept willen ze nu ook uitbreiden naar het buitenland toe.
Lees meer

CROCS VERLIEST PATENTCLAIM IN EU

De bekende kunststof klompen van de Crocs zijn niet langer beschermd tegen kopiëren. In 2016 besloot het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie al dat de wettelijke bescherming van het ontwerp opgeheven moest worden, maar Crocs vocht die uitspraak aan.
Lees meer

FUSIONLOOK POPULAIR BIJ MANNEN

De tijd dat de man niet meer op zoek was naar een leuk paar schoenen, is voorgoed voorbij. Meer dan ooit tevoren mag zijn schoeisel opvallen en vooral anders zijn dan anders.
Volledig artikel lezen

TRENDS KIDS HERFST/WINTER 2018-2019

De herfst/winter 2018-19 is een harmonieus seizoen dankzij de afwisseling van tegengestelde en complementaire thema's. Front en Play zijn actieve en energieke stromingen, terwijl Dream en Off kalme en spirituele stromingen zijn.
Volledig artikel lezen

VAN HAREN OPENT VIJF WINKELS IN BELGIË

VanHaren breidt uit met vijf nieuwe winkels in België. Dat blijkt uit het jaarrapport van de het moederbedrijf Deichmann Group. VanHaren opende vorig jaar ook al vijf winkels en introduceerde een online winkel in ons land.
Lees meer

DELVAUX OPENT BUITENLANDSE FLAGSHIPSTORES

Delvaux opent het komende jaar meedere buitenlandse flagshipstores. Eerder maakte het Belgische lederwarenmerk zelf al bekend dat het nieuwe panden zou openen in Londen in mei en in New York tegen het einde van het jaar.
Lees meer

SCOTCH & SODA LANCEERT SCHOENENLIJN

Het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda gaat vanaf lente 2019 starten met een schoenenlijn. Daarvoor gaan ze in zee met Duitse distributeur HS Footwear. Een woordvoerder van Scotch & Soda laat weten zeer enthousiast te zijn: “We hebben in het verleden al eenmalig een schoenencollectie geproduceerd, maar kozen er deze keer voor een externe partij dit te laten ontwikkelen, produceren en distribueren.
Lees meer

http://shoes.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Meer beleving en rentabiliteit met robotsysteem
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be