naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe editie Shop Design Awards gelanceerd

Winkeliers en de inrichters belonen voor hun ondernemerschap
magazine

Na een succesvolle eerste editie van de Shop Design Awards is er beslist om een nieuwe editie te lanceren. Tom D'Halluin - organisator en hoofdredacteur bij Professional Media Group: "Met de Shop Design Awards willen wij als uitgever beklemtonen dat er nog steeds geïnvesteerd wordt in de fysieke winkels en dat dit zijn belang en nut heeft. En uiteraard willen wij de winkeliers en de inrichters belonen voor hun ondernemerschap. In 2018 kregen wij meer dan 100 inschrijvingen binnen, waardoor er meteen een ruime basis is gelegd voor een vervolg hierop. Voor de editie 2019 zal er opnieuw een hoofdwinnaar zijn per categorie maar iedere genomineerde zal ook een certificaat van 'geslaagde inrichting' ontvangen. Ook belangrijk is dat wij opnieuw kunnen rekenen op de academische ondersteuning van het Retail Design Lab en bovendien hebben alle juryleden van de vorige editie nu al reeds toegezegd om de projecten te evalueren."

9 Categorieën
U kunt deelnemen in een van onderstaande categorieën:
-Fashion Store
-Supermarket / Drinkmarket
-Specialty Food Store (slager, bakker, chocolatier, vishandel, traiteur, fruit- en groentespeciaalzaak, petrol station, broodjeszaak, food-on-the-goconcepten ...)
-Home & Garden Store
-Electro & Cooking Store
-Newspaper & Office Store
-Baby & Toys Store
-Showroom
-Garage

Westrijdverloop
Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk tot 01/12/2019. Daarna moet de wedstrijddossier voor 31/01/2020 worden doorgestuurd. De uitreiking is voorzien begin juni 2020

Schrijf u hier in

Herbeleef hier de vorige editie

CM_WINKELINRICHTING

CM_WINKELINRICHTING

+3250240404
+3250240445