naar top
Menu
Logo Print

Namur-Cuir viert 100ste verjaardag

Gevulde zaal voor het feestelijke banket
magazine

Naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de groepering Namur-Cuir werd er een feestelijk banket georganiseerd. Namur-Cuir werd in 1917 opgericht in Luik. De groep heeft maar liefst twee wereldoorlogen gekend om zich steeds sterker te maken. In de brouwerij in Wanze kwamen alle gasten samen om deze speciale verjaardag te vieren.

De nieuwe president Mareie-Julie-Julie Seny verwelkomde iedereen met een kort overzicht van de uitdagingen in de schoenenwereld. Vervolgens nam secretaris Luc Ramelot het woord en gaf een kort overzicht van de gebeurtenissen tijdens het bestaan van de groepering en noemde de verschillende presidenten die elkaar in de loop der decennia opvolgden.

Het banket eindigde met een aangename verrassing: naast de traditionele tombola, werd er ook een extra tombola "100ste verjaardag" georganiseerd voor elke aanwezige. De aanwezigheid van afgevaardigden van de Gentse Shoemakers Group (die dit jaar ook haar 100ste verjaardag vierde), de Brusselse groepering en de nationale federatie werd bijzonder gewaardeerd.

SHOES MAGAZINE

SHOES MAGAZINE

+3250240404
+3250240445