naar top
Menu
Logo Print

INFOVERGADERING VOOR DE LEDEN IN OPTIMISTISCHE STEMMING

GARANT: 3 & 4 september 2017

De zesmaandelijkse Garant ledenvergadering vindt traditioneel plaats tijdens de inkoopdagen in Trade Mart Brussels, vanaf dit najaar omgedoopt tot Walk & Match! Buying Event voor Schoenen en Lederwaren.

Zowel op zondag 3 als op maandag 4 september was een groot aantal Garant leden op het appel in de showroom van Garant, in aanwezigheid van Rien van Os, bedrijfsadviseur Garant in België.

Een enthousiaste Garant België manager Rudi Arnots heette iedereen welkom en kon met vreugde meedelen dat het aantal Garant leden in 2017 op 86 ongewijzigd was gebleven ten opzichte van 2017. Drie leden moesten afhaken, omdat de handelszaak gestopt was bij gebrek aan opvolging, maar er waren dit jaar alweer drie nieuwe schoenhandelaars die deze belangrijke inkoopgroepering kwamen vervoegen.

Met de gebruikelijke humoristische ondertoon gaf Rudi toelichting bij de evolutie van de verkopen in de winkels en de gerealiseerde omzet via Garant tijdens de eerste 22 decades. Ook de inkopen bij de Top 20 Garant leveranciers werden geanalyseerd en van de nodige commentaar voorzien. Ook lichtte Rudi Arnots toe dat vanaf 1 januari 2017 nieuwe verbeterde condities in voege zijn getreden voor de Garant leden. Verder besprak Rudi ook de komende internationale schoenenvakbeurzen.

Er werden een paar nieuwe merken voorgesteld en de leden worden ook uitgenodigd op een bezoek aan de ECCO-leerlooierij in Nederland op 20 november aanstaande. De zeer interessante informatiesessie werd afgerond met een overzicht van de nieuwste modetendensen voor Lente-Zomer 2018. Na deze uiteenzetting werden er traditiegetrouw koffie, broodjes en gebak aangeboden en konden de leden informeel van gedachten wisselen over de zakengang in onze schoenenbranche.

Eens te meer hadden de afwezigen ongelijk!

Geschreven door René Broekaert

ANWR GARANT INTERNATIONAL

ANWR GARANT INTERNATIONAL

E BRASILIA 39 B - ATOMIUMSQUARE 1 bus/267
1020 LAKEN
+3224797307
+3224796339