naar top
Menu
Logo Print

BEREIK TOPRENDEMENT EN KLANTTEVREDENHEID DANKZIJ VERKOOP ONDERHOUDSPRODUCTEN

Carbon pro schoenonderhoudDe verkoop van onderhoudsproducten in de schoendetailhandel en bij de schoenherstellers krijgt vaak een stiefmoederlijke behandeling. Nochtans genereert de verkoop van die producten meer omzet, met een behoorlijke winst­marge, en draagt die bij tot de algemene klanttevredenheid. Vandaag betekenen onder­houdsproducten een extra uitdaging voor de winkelier, die op die manier een up­grade geeft aan de artikelen die hij heeft verkocht, service biedt aan de consument en last but not least een vrijwel risicoloze omzet en meerwaarde realiseert. Ook meer en meer fabrikanten komen met speciale producten voor sneakers op de markt. Ook voor metallic, een kwetsbaar materiaal, zijn er specifieke onderhoudsproducten op de markt. Op die manier creëren de nieuwe trends heel wat mogelijkheden voor crossselling.

klanttevredenheidKLANTTEVREDENHEID

De artikelen die worden aangeboden, zijn zeer gevarieerd. Dat alles wordt gepresenteerd in diverse vormen. Een bijzonder ruim aanbod, waaruit de vakman en het verkooppersoneel de juiste keuze kunnen maken om de klanten-consumenten optimaal te informeren.

omzetstijgingOMZETSTIJGING

De klant heeft inderdaad al een (belangrijk) bedrag uitgegeven aan een nieuw paar schoenen, maar wil daar dan ook maximaal van genieten. Optimaliseer dus de verkoop van onderhousproducten dankzij deze tips

onderhoud sneakersONDERHOUD SNEAKERS

Sneakers worden nog steeds gemaakt van leder en textiel. Daarvoor kunnen er traditionele onderhoudsproducten gebruikt worden, maar meer en meer fabrikanten komen met speciale producten voor sneakers op de markt.

Trends en innovaties

De onderhoudsproducten volgen de schoenentrends. Sneakers en metallic zijn populair en krijgen dan ook specifieke onderhoudsproducten die de schoenen langer laten meegaan en er beter doen uitzien.