Schoenenfabrikant Ambiorix is 10 jaar hofleverancier

Het koningshuis blijft trouw aan hun favoriete schoenenmerk

Ambiorix levert al enkele decennia exclusieve handgemaakte schoenen aan het koningshuis. In 2009 kreeg Ambiorix door toenmalig Koning Albert de officiële titel ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’ toegekend. Door de troonswisseling in 2013 werden alle hofleveranciers opnieuw gekozen,want elke vorst selecteert zijn eigen hofleveranciers. Koning Filip trad in de voetsporen van zijn vader, dus ook na de troonswisseling mocht Ambiorix de titel van hofleverancier behouden.
De titel is een voorrecht, omdat het een bewijs is van het koninklijke vertrouwen in de diensten en de kwaliteit van de geleverde producten. Zaakvoerder Peter Vavedin: “Het is een hele eer om na 10 jaar nog steeds hofleverancier te mogen zijn. Deze erkenning geeft Ambiorix extra uitstraling zowel nationaal als internationaal. Dit heeft zeker impact in landen zoals Japan.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.