20 jaar samenwerking

Al bijna 100 jaar verzorgt de coöperatie Quantore de inkoop en logistiek van artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt

Deze samenwerking staat nog steeds als een huis: samen bereik je meer dan alleen. Met bijna 450 aangesloten kantoorvakhandels is Quantore één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen in de Benelux. Onderscheidend door haar breed assortiment van 24.000 artikelen en logistieke kwaliteiten. Door haar leden te ontzorgen op het gebied van inkoop en logistiek kunnen zij zich volledig richten op het contact met de klant. Daarnaast vergroot Quantore de marge van haar leden en biedt:
• Een goed en uitgebreid assortiment A-merken met 24.000 artikelen uit voorraad leverbaar
• Een uitlevergraad van meer dan 98%
• Dagelijks bestellen en de dag erna bezorgd
• Zowel magazijnleveringen als dropshipment bij de eindgebruiker
• Nederlandstalige en Franstalige content voor de webshop
• Ondersteuning met Quantore branding
Inmiddels is de Belgische markt precies 20 jaar onderdeel van Quantore. De eerste jaren lag de focus altijd op Vlaanderen. Sinds een tweetal jaren is ook alle content voor de webshop en het bestelprogramma tussen de leden en Quantore, de pakbonnen en facturen in het Frans beschikbaar. In de loop van 2019 komt de Quantore content ook beschikbaar in het Engels en Duits.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.