naar top
Menu
Logo Print

HISPANITAS Joy is a choice

OVER HISPANITAS

Hispanitas is een stijlvol, Spaans schoenenmerk voor vrouwen die op zoek zijn naar trendy schoenen met een geweldige pasvorm. Met Hispanitas aan je voeten voel je jezelf op en top vrouw! Van ballerina tot sneaker en sandaal, met een hoge hak of juist zonder: kwaliteit, design én comfort staan op nummer 1. Ieder seizoen brengt het merk een unieke collectie volgens de laatste trends met sprankelende kleuren, bijzondere materialen en rijke details.

HISPANITAS Joy is a choice

HISTORIE

De geschiedenis van het familiebedrijf Hispanitas gaat terug naar het jaar 1925. Alfonso Chico de Guzmán stapte als eerste Guzmán-generatie de schoenenbranche in en begon dit alles in de regio Alicante. Deze regio staat wereldwijd bekend om vakwerk en passie in de schoenenindustrie en tot op de dag van vandaag vind bijna de gehele ontwikkeling en productie van Hispanitas nog plaats in deze regio. Zelfs 75% van de totale productie komt uit dé stad waar het allemaal begon: Petrer. Omdat het Spaanse schoenenmerk dichtbij hun roots blijft, zijn zij in staat snel in te spelen op de trends en ontwikkelingen die spelen in de markt. Momenteel geeft Luis Chico de Guzmán als derde generatie leiding aan het bedrijf en staat de vierde generatie te popelen om Hispanitas met Spaanse passie en frisse energie voort te zetten. Het merk wordt momenteel over heel de wereld verkocht in maar liefst 60 landen. Hispanitas is trots op haar Spaanse roots en wil haar collecties met vrouwen van over de hele wereld delen. Het internationale karakter maakt dat iedereen zich thuis kan voelen op schoenen van Hispanitas. Het merk heeft dus fans over de hele wereld! In Spanje, Mexico, China en Tsjechië zijn inspirerende brandstores gevestigd en in Madrid bevindt zich dé flagshipstore.

AGENT BENELUX

Aficion BV werkt sinds 1995 met veel passie als agent voor dit mooie merk. Daniëlle Duijkers is inmiddels al meer dan 20 jaar het gezicht van Hispanitas in de Benelux. Samen met haar assistent, Michelle Verhoeven, presenteert zij de collecties van Hispanitas op diverse beurzen en in de showroom van Hispanitas op het FashionPark in Strombeek-Bever, op 2 minuten rijden van de Trademart. Daniëlle: “We hebben in die periode, met flinke inspanningen, heel wat deuren kunnen openen. We mogen dan ook, met bescheiden trots, vaststellen dat Hispanitas zich tot een succesvol merk omhoog heeft kunnen werken in de Benelux. Wij weten waar onze kracht ligt: een toffe, commerciële collectie brengen, loyale klanten hiervoor werven, onze beloftes nakomen en constant betrouwbaar zijn."

HISPANITAS Joy is a choice

SAMENWERKING

“Samen met het Hispanitas-team in Spanje doen we er alles aan om winkeliers te ondersteunen. Met productiefashion films, publiciteitsbeelden en mooie winkeldisplays. Ook maken steeds meer klanten gebruik van het online Hispanitas REM-stockprogramma waar heel gemakkelijk artikelen nabesteld kunnen worden. Wij willen met veel passie Hispanitas schoenen & tassen in de beste winkels van de Benelux presenteren en succesvol laten zijn! Juist dáarom zijn we selectief met onze distributie, verkopen niet aan iedereen en handelen zorgvuldig bij het aannemen van nieuwe verkooppunten. We winnen graag een nieuwe klant, maar in een regio waar al voldoende Hispanitas-dealers gevestigd zijn heeft een extra verkooppunt niet altijd meerwaarde. Belangrijk is het Hispanitas-product waardevol te laten zijn!" aldus Danielle Duijkers.

SHOWROOM

U bent van harte welkom om de nieuwe zomercollectie '19 van Hispanitas te komen bewonderen in onze showroom FashionPark te Strombeek-Bever. Vanaf 19 augustus zijn we er klaar voor. Fijn om vooraf te weten of u gaat langskomen, we maken graag tijd voor iedereen!

HISPANITAS Joy is a choice

HISPANITAS

HISPANITAS

INDUSTRIEWEG 7
5145 PD WAALWIJK
+31416569700
+31416569709