naar top
Menu
Logo Print

SOFTWAVES

Mode en comfort samen in een damesschoen

Deco Fashion is een bekende naam in het Belgische schoenenlandschap: deze verdeler van grote merken zoals Ronny, Bamanellos, Ricosta en creator van de kinderschoenen Terre Bleue & Charlie werd opgericht door Annemie en Gaby Decostere. Vandaag staat hun dochter Eva aan het roer, die passioneel en gedreven de toekomst tegemoetgaat. Vanaf dit winterseizoen heeft zij de damescollectie Softwaves overgenomen van Herman Van Acker, die dit merk vijf jaar geleden op de Beneluxmarkt heeft geïntroduceerd. Greet Driesen, de voormalige rechterhand van Herman, is mee naar Deco Fashion overgestapt en werkt nu samen met Eva als vertegenwoordiger voor de collecties, in de Deco Fashion showroom op Trade Mart Brussels West Boston 409.

softwaves wave me up

SOFTWAVES

Deze jonge Portugese schoenfabriek wordt geleid door drie broers, die elk hun specifieke capaciteiten inzetten binnen het bedrijf: algemeen management, marketing en creatie/productie. De merknaam Softwaves verraadt de filosofie achter het concept: “zachte golven", een creatie van soepele, comfortabele en zeer modieuze damesschoenen.

BREED GAMMA TOPKWALITEIT

Eva Decostere: “De Softwaves-collectie is bijzonder uitgebreid en bestaat uit een 15-tal lijnen van telkens een tiental modellen. Van pumps over sportieve schoenen tot en met sandalen, sneakers, sleehakken, mocassins, veterschoenen, enkellaarsjes en hoge laarzen, noem maar op. Voor elk wat wils."

De volledige collectie wordt op de meest comfortabele leesten met G-wijdte gemonteerd en alle modellen zijn daarenboven beschikbaar van maten 33 tot 45, zelfs met halve maten! De winkelier kan dus zijn collectie volledig naar eigen wensen samenstellen en zo perfect afstemmen op zelfs de meest veeleisende verwachtingen van het eigen cliënteel. Softwaves mikt op dames die niet alleen comfortabel door het leven willen stappen maar voor wie ook mode en uitstraling van groot belang zijn. De prijsvork van Softwaves situeert zich in het middensegment en dit zonder de minste toegeving te doen op het vlak van kwaliteit en looks. De twee collecties per jaar worden volledig in Portugal geproduceerd met de beste leersoorten.

UITNEEMBAAR VOETBED WAVE ME UP

Eva Decostere en Greet Driesen

Alle modellen van de Softwaves-collectie beschikken over een uitneembaar voetbed. Vanaf dit seizoen wordt in een groot deel van de nieuwe collectie de innovatieve “Wave me up"-zool geïntroduceerd die beantwoordt aan de meest veeleisende comfortverwachtingen. Vooraan in de zool liggen 'golven' die de voet de hele dag droog en gezond houden, een onovertroffen schokabsorptie maakt stappen vederlicht terwijl achteraan in de hiel wordt gezorgd voor voldoende luchtcirculatie. De zool is uitgevoerd in “memory foam" - geheugenschuim, een zacht PU-membraan dat soepele voetafwikkeling waarborgt.

PROMOTIE EN ONDERSTEUNING

Softwaves hecht heel veel belang aan promotionele steun voor zijn artikelen: de winkeliers kunnen niet alleen beschikken over displays en etalageborden, daarbovenop is er ook sterke steun voor sociale media als Facebook en Instagram. De klanten kunnen hiervoor eenvoudigweg inloggen op een marketingplatform waarna alle beelden en diverse media ter beschikking staan voor de eigen promotie van de winkelier.

NAAMBEKENDHEID

Softwaves is in snel tempo steeds sterker aanwezig op heel de Europese markt, waaronder ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland, mede dankzij de deelname van de fabrikant op de grote Europese beurzen zoals TheMicam. Softwaves werkt ook samen met de grote inkoopverenigingen zoals ABCD, Garant, GMS en Rexor. En Eva voegt eraan toe: “Softwaves vindt men in de meeste Belgische topwinkels en dankzij onze marketinginspanningen en mond-tot-mondreclame van tevreden klanten blijft de naambekendheid bij de consument sterk groeien."

SERVICE EN BETROKKENHEID

Eva Decostere: “We denken vanuit onze jarenlange ervaring mee met de winkelier en staan tijdens onze regelmatige bezoeken open voor al hun vragen en bedenkingen. Zelf ben ik ook bijzonder actief betrokken bij de ontwikkeling van de collecties in het moederbedrijf in Portugal. Wat meer is, ook de Portugese fabrikanten houden de vinger aan de pols en komen regelmatig op bezoek bij de retailers in Europa en dus ook in België. Dit staat hen toe een goed marktgevoel te behouden en biedt heel veel ruimte voor overleg."

SOFTWAVES

SOFTWAVES

'T LINDEKE 26a
8880 SINT-ELOOIS-WINKEL
+3256502704
+3256509589