naar top
Menu
Logo Print

Burberry investeert in CF & P

Met als doel de verkoop van lederwaren te stuwen
magazine

Het Britse modehuis Burberry maakt in een statement bekend dat ze een deal gesloten heeft voor de acquisitie van CF & P, het Italiaanse luxe lederwarenbedrijf. Dat meldt FashionUnited.

De bedrijven werken al meer dan tien jaar nauw samen. Na de transactie later dit jaar worden de medewerkers van het Italiaanse bedrijf overgedragen aan Burberry. Er werden geen verdere details van de acquisitie bekendgemaakt.

“Met de aankoop creëren we een centrum van uitmuntendheid waar alle activiteiten van prototyping, productinnovatie, engineering en de coördinatie van de productie plaatsvindt. Dit geeft ons meer controle over de kwaliteit, kosten, levering en duurzaamheid van onze lederwaren,” aldus Marco Gobbetti, Chief Executive Officer van Burberry

Modewebsite WWD meldt dat Burberry zijn lederwarenproducten een boost wil geven. De CEO zette afgelopen november zijn strategie voor het modebedrijf uiteen waaronder zijn plannen voor de categorie luxe lederwaren. Gobetti maakte eveneens bekend meer lederen accessoires en schoenen te willen produceren.

CM_LEDERWAREN

CM_LEDERWAREN

+3250240404
+3250240445