naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe verkoopmanager bij camel active footwear

Markus Roth neemt vanaf 1 oktober 2019 de verkoopleiding over
magazine

Verkoopprofessional Markus Roth neemt vanaf 1 oktober 2019 de nationale & internationale verkoopleiding over voor camel active footwear bij de nieuwe licentiepartner Hamm Market Solutions GmbH & Co. KG (HMS) in Osnabrück, Duitsland. Markus Roth is verkoopexpert met uitgebreide branche-expertise en was meer dan 20 jaar werkzaam als Sales Director DACH bij Schuh Import und Export GmbH voor het merk Dockers. Roth zal verantwoordelijk zijn voor alle verkoopactiviteiten van camel active bij HC Footwear GmbH in Osnabrück, een dochteronderneming van Hamm Market Solutions GmbH & Co KG.
“Wij zijn zeer verheugd dat wij met Markus Roth een absolute verkoopprofessional voor ons hebben gewonnen. Bij toekomstige productontwikkeling zullen we rekening houden met de behoeften van bestaande klanten en die van nieuwe doelgroepen. Naast een populaire herencollectie werken wij aan een aanzienlijke uitbreiding van de damescollectie”, aldus Claus Gese, directeur Hamm Market Solutions GmbH & Co KG. “Wij zien onszelf als betrouwbare partner voor gespecialiseerde schoenwinkels en vertrouwen daarbij op onze bewezen verkoopconcepten met persoonlijke begeleiding en gecentraliseerde ondersteuning, verkoopbevorderende shop-in-shop-systemen en op uitgebreide naleveringsmogelijkheden voor gespecialiseerde retailers.”
De footwear-specialisten van Hamm Market Solutions nemen met de collectie herfst/winter 2020 de schoenenlicentie van het lifestylemerk camel active over en maken daarmee deel uit van de nieuwe licentiestructuur onder leiding van Bültel Worldwide Fashion GmbH.

SHOES MAGAZINE

SHOES MAGAZINE

+3250240404
+3250240445