naar top
Menu
Logo Print

Gallery breidt uit

Drie nieuwe zalen voor de fashion trade show
magazine

Van 21 tot 32 juli vindt Gallery plaats in de Areal Böhler in Düsseldorf. Voor het eerst zal de internationale fashion trade show – geheel in de traditie van een totaal showroomconcept – drie extra zalen beslaan. Dat betekent dat er in totaal meer dan 800 internationale merken zullen pronken. "Met deze ontwikkeling hebben we niet alleen vooruitgang geboekt in de modebestemming Düsseldorf, maar ook als Duitse vakbeurs in het algemeen. We hebben zo onze naamsbekendheid en reputatie vergroot", aldus Ulrike Kähler, Managing Director van Igedo Company en projectdirecteur van Gallery/Gallery SHOES.

In de 'Kaltstahlhalle' komen onder andere Brandmaster GmbH met A.S. 98 uit Italië. Heritage Agents komt Italiaanse merken zoals Bagutta, Camponaggi en Circolo 1901 tonen naast onder andere het Duitse label Mey Story. Het 'Alte Kesselhaus' wordt een tweede showroomlocatie met onder andere Anett Röstel, MJ Watson en Hannoh. Dan is er naast de 'Kaltstahlhalle' ook de 'Halle am Wasserturm', waar mode-agentschap Klauser zijn beproefde positie zal innemen met onder andere BCC:ED, Damir Doma, Dragon Diffusion.

De grootste en centrale hal van de Areal Böhler - de 'Alte Schmiedehallen - blijft het kloppend hart van het event. Het blijft de centrale ontmoetingsplaats waar de driedaagse beurs plaatsvindt. Daar zijn spannende merken uit de segmenten avantgarde, design, accessoires en de nieuwe toevoeging van avondkledij vertegenwoordigd.

SHOES MAGAZINE

SHOES MAGAZINE

+3250240404
+3250240445