naar top
Menu
Logo Print

camel active op de Gallery Shoes

CAMEL ACTIVE FOOTWEAR

HUMBLE ACTION

camel active collectiepreview lente/zomer 2019

camel active footwear gaat bij de heren voor retrosneakers en mocassinstijlen. Highlights zijn knitted uppers op cupsoles of running-silhouetten in hoogwaardige look. Klassieke desert boots ronden het aanbod van de gesloten schoentypen af. Zacht pull-up-leder en suède zorgen voor een zomerse uitstraling.

Het kenmerk van het camel active-DNA is het consequente gebruik van hoogwaardig leder, deels gemengd met textiele materialen zoals canvas of technische alternatieven zoals mesh. Zacht nappa-, crust- en pull-up-leder worden gebruikt voor schoenen van glad leder. Suède, met het typische schrijfeffect, en nubuck zijn belangrijke bovenmaterialen van de collectie.

Open en deels open schoentypen, zoals mocassins, bootschoenen en trekkingsandalen vormen een extra highlight. Varianten zonder voering, en met reliëfs en perforaties creëren een zomerse look.

Bij de dames definiëren zomerse schoenen van hoogwaardig leder, gewassen canvas en knitted optics de collectie. Naast nieuwe sneakervormen met espadrille-elementen, plateau- of chunky-modellen onderstrepen ook sandalen met lederen randen het zomerse karakter van de collectie.

Glad leder met een zijdeafwerking evenals geitenleder met natuurlijke borsteleffecten of nubuck met een perzikachtige afwerking kenmerken de collectie net zoveel als all-over-prints met palmmotieven of washed canvas met lichte used-effecten.

Bruintinten vormen de hoofdkleuren van de collecties. Steengrijs, off-white, indigo, kaki, felrood en nude-tinten zorgen voor accenten.

camel active footwear contact:

camel active
Showroom Trade Mart
Alexander Decock
Barcelona 127A
Belgium
Phone: 0478 474001
Email: a.decock@gabor.de

camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019camel active collectiepreview lente/zomer 2019 

 

GABOR FOOTWEAR

GABOR FOOTWEAR

MARIËNBERGERSTRASSE 31
83024 ROSENHEIM
+4980318010
+498031801275
www.gabor.de