naar top
Menu
Logo Print

Dockers presenteert lente-zomercollectie 2019

Dames

De lente-zomercollectie van Dockers voor 2019 is stijlvol en kwalitatief mét een aantrekkelijk prijskaartje. Het gebruik van textielmaterialen zoals geweven gaas of lycra creëert een zomerse look. De collectie kan in twee stijlen opgedeeld worden; sportief met stijlvolle slip-onmodellen en casual met geweven texturen en zelfs trendy jeansmaterialen. Klassieke modellen en vormen maken deel uit van de collectie alsook modieuze sneakers op dikke zolen. De ‘Cloudsole’ is bijvoorbeeld een speciale sneaker met plateauzool.

Er wordt voornamelijk gewerkt met lichte PU-materialen in combinatie met TPR-materialen om een stabiele en comfortabele pasvorm te bekomen. De ‘Canvas”-modellen zijn een echte bestseller, verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, zilver, roze en nog vele andere kleuren. Een schoen die gemaakt is om elke dag hip en trendy te zijn. Nieuw in de lente-zomercollectie is de gloednieuwe print genaamd Rose Stamp. Dit patroon wordt gebruikt doorheen de volledige collectie, soms subtiel, soms opvallend op de volledige upper. Voor sommige modellen werd het design zelf geïntegreerd aan de binnenkant van de schoen.

dockershttp://shoes.pmg.be/nl/dossier2/ESHbe1818W00_N_00/dockers-presenteert-lente-zomercollectie-2019?kw=

Mannen

Voor de nieuwe schoenen uit PU-materiaal en textiel werd gewerkt met een nieuwe, uitneembare zool met memory foam. Deze nieuwe producten vind je terug in de nieuwe lente-zomercollectie voor 2019 samen met de klassieke modellen en verschillende slip-onmodellen en schoenen met ritsen. Het sportieve Dockers by Gerli model maakt indruk dankzij de lichte zool met antislip.

Het kleurenpalet varieert van klassieke kleuren zoals marine, beige, grijs, rood, zwart en wit tot de ‘afgewassen look’ bij onder meer de canvasmodellen. Hier vind je twee kleuren gemengd in geweven materiaal. Net zoals in de damescollectie zijn de zolen dikker in de mannencollectie. Dat terwijl het gewicht van de zool verminderd is door het gebruik van lichte materialen. In de zomercollectie is het textiel voor de uppers zeer gevarieerd zoals geweven gaas of lycra. De zomerse combinatie van polyurethaan met microvezels en textiel zien we terug doorheen de volledige collectie.

dockersdockersdockers

DOCKERS

DOCKERS

HÖHSTRASSE 31
66978 MERZALBEN
+49639592190
+49639577714