naar top
Menu
Logo Print

Ontdek Privato: nieuw hip sneakermerk

 

Een nieuw merk is geboren! Privato is het nieuwe merk dat ontstaan is in samenwerking met Peter Rowies, Stefanie Verduyn en Lorenz Dekimpe. Privato staat voor hippe kwaliteitsvolle sneakers aan een zeer betaalbare prijs.
Vlnr: Lorenz Dekimpe, Stefanie Verduyn en Peter Roweis

Made in Italy

Het merk kan iedereen bekoren: van de hippe tiener tot de trendy vijftiger. De sneakers zijn aan de binnenkant volledig in leder en zijn bovendien voorzien van een lederen uitneembare zool. Peter en Stefanie kennen elkaar al decennia lang maar recent trokken ze samen naar Italië om een collectie te maken. Samen ontwierpen ze de collectie voor hun nieuwe merk Privato. Alles draagt dan ook het label 'Made in Italy'.

Persoonlijk contact

Lorenz zal instaan voor de verkoop naar de schoenenwinkels toe. Hij draagt een persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel. Hij zal dan ook voortdurend op de baan zijn. Bovendien is hij de geknipte persoon voor de job. Niet alleen heeft hij een enorm grote productkennis, ook heeft hij gedurende tien jaar zelf een zelfstandige schoenenwinkel gehad. Hij weet dus als geen ander de noden van de consument én van de winkelier.

 

Interessante marge

Met Privato zullen ze ook pronta moda werken en ze staan momenteel in Elle magazine en Marie-claire (125000 oplagen zie foto) met hun topmodel. Dit model is te verkrijgen in 3 kleuren: zwart lak, wit lak en roze daim. De verkoopprijs is 99,95 euro met een interessante marge van 2,7. Leveringsdatum is voorzien rond 20 september.

Ontdek Privato als eerste en spring binnen in de showroom (benidorm 159). Tijdens Walk & Watch (20- 21 augustus Trade Mart Brussels) zullen er verschillende modellen te zien zijn. Peter, Stefanie en Lorenz staan steeds ter uwer beschikking voor meer uitleg of om een afspraak vast te leggen. Elke maandag en dinsdag van augustus en september is er steeds iemand aanwezig in de showroom.