naar top
Menu
Logo Print

SKECHERS CALI:

LIFESTYLE FOOTWEAR INDUSTRY

Terug naar roots beach life

Het verhaal van Skechers begint bij een strandhuis in Manhattan Beach, Californië. Hier is de eerste Skechers laars ontworpen, die icoon stond voor de grungetijd begin jaren 90. Meer dan twintig jaar later is Skechers uitgegroeid tot een 'powerhouse' in de high performance en lifestyle footwear industry voor heren, dames en kinderen.

SKECHERS LIFESTYLE EN SKECHERS PERFORMANCE

Skechers brengt looks voor elke activiteit, vanuit twee onderscheidende footweardivisies: een lifestyledivisie met onder andere Skechers Memory Foam, Skechers Relaxed Fit en de Charity lijn BOBS van Skechers en Skechers Performance met onder andere de Skechers GOrun, Skechers GOwalk en Skechers GOgolf.

INTERNATIONALE BEROEMDHEDEN

Beide divisies worden ondersteund door een team van bekende influencers bestaande uit multiplatina-artiest Demi Lovato en Meghan Trainor, model en actrice Kelly Brook, tv-persoonlijkheid Brooke Burke-Charvet, legendarische quarterbacks Joe Montana en Joe Namath, honkbalsterren Pete Rose en Mariano Rivera, en boksheld Sugar Ray Leonard.Daarnaast vertegenwoordigen ook elitemarathonkampioen en Boston Marathonwinnaar Meb Keflezighi, eliterunner Kara Goucher en progolfer Matt Kuchar de Skechers Performance collectie.

SKECHERS CALI

Naast de succesvolle programma's Skechers GOwalk, Skechers Memory Foam en Skechers Kids met onder andere Twinkle Toes komt Skechers het SS17-seizoen met een zeer comfortabel sandalenpakket en gaat het merk weer terug naar zijn roots van het beachleven.

COMFORT

Het design van de Skechers Cali sandals is geïnspireerd op het mooie leven in Californië. De diversiteit van deze Amerikaanse staat komt terug in de collectie. De Skechers Cali sandalen zijn er voor het drukke urban stadsleven tot en met een wandeling in de natuur en slippers voor het strand. Door deze diversiteit van sandalen zijn er ook verschillende comfort features zoals Skechers Yoga Foam, Skechers Luxe Foam of Skechers Memory Foam. Op deze manier ben je op elk tijdstip en bij iedere activiteit voorzien van comfort.

DIVERSE MATERIALEN

Ook het materiaalgebruik wisselt van metallic tot 'woven' macramébovenwerken en de zolen variëren in hoogte. De Skechers Cali collectie wordt in SS17 ondersteund met een uitgebreide marketingcampagne, waaronder een tv-spot in België. De tv-spot zal een weerspiegeling zijn van de diversiteit in collecties en activiteiten waar de Skechers Cali geschikt voor zijn

SKECHERS USA

SKECHERS USA

CARTOGRAFENWEG 16
5141 MT WAALWIJK
+31416673160
-