naar top
Menu
Logo Print

TARRAGO NU IN BELGIË DANKZIJ DÉBÉ

Optimale bescherming voor outdoorschoeisel en sneakers

tarago

Débé verdeelt Tarrago

15.000.000 inlegzolen & onderhoudsproducten

Débé, een naam die eigenlijk afgeleid is van De Beukelaer, kent u wellicht van de inlegzolen. Dat is de hoofdactiviteit van het bedrijf, wereldspeler in zijn branche. Het begon in 1953 in Deurne waar de productie nog steeds gevestigd is. Meer dan vijftien miljoen inlegzolen gaan jaarlijks de deur uit, onder meer naar 28 andere landen. Débé maakt sinds 2018 deel uit van de ALMA FRC-groep, met Franse, Spaanse en Engelse luxe schoenpoetsproducten en accessoires. Op die manier wordt het gamma onderhoudsproducten van Débé uitgebreid, en wel met de topproducten van het merk Tarrago.

Tarrago voor schoenen in topconditie

Daisy Lippens, commercieel verantwoordelijke voor Débé, licht toe: “Het merk Tarrago was revolutionair in de jaren 60 toen het verf bedacht op waterbasis. Die verf kon zelfs op leer toegepast worden. Die techniek werd uitgebreid naar reinigers, protectors en voedende producten voor schoenen. In 2019 lanceert Débé op de Belgische markt de nicheproducten ‘outdoor’ en ‘sneakers’ van Tarrago.” Daisy legt u graag uit waarom dat gamma in uw winkelpunt niet mag ontbreken.

Tarrago ‘Outdoor’

outdoorSchoeisel trotseert extreme situaties

De wandelaar, trekker, paardrijder, jager, intensieve sporter enzovoort wil zijn dierbaar materiaal piekfijn onderhouden. Zijn schoeisel moet aan extreme temperaturen en weers­omstandigheden weerstaan. In het gamma van Tarrago zitten zowel voedende, reinigende producten als producten om het leer soepel te houden en waterdicht te maken.

Tarrago, ook nanotechnologie

Tarrago heeft niet alleen nano protectors, maar verwerkt deze technologie – van ultrafijne partikeltjes die de totale oppervlakte bedekken – ook in een voedende crème, een wax tube en kleurherstellende spray. Weetje: voor het onderhoud van helmen, rubberen laarzen, nubuck en witte en zelfs zwarte sportschoenen, heeft Tarrago eveneens het juiste product.

Tarrago ‘Sneakers’

sneaker

Met kleurtjes personaliseren

Daisy: “Dat sneakers nog maar aan een opmars bezig zijn en dat de creativiteit qua modellen en kleuren nog niet op is, ondervinden we dagelijks aan den lijve. Influencers dragen hier graag toe bij en de hype van de gepersonaliseerde sneaker is hier evenmin vreemd aan.” Zelfs particulieren gaan graag aan de slag om hun sneakers een eigen look te geven. Dat kunnen ze met de lijn ‘sneakers care’ van Tarrago. Daarin zitten ontelbare kleurtjes, die zowel met airbrush als met een borsteltje aangebracht kunnen worden. Als bescherming komt er een mat of blinkend laagje op.

Zoolreinigers tegen vergeling

Naast de kleuren en de protectors zit er in het sneakersgamma onder meer ‘sneakers rescue’ (met avocado-olie, beschermend, reinigend en voedend), ‘sneakers sole restorer’ (tegen vergeling van zolen), of de ‘sneakers midsole cleaner’ (met bamboe-extract, reiniging van witte zolen) en een suède & nubuck block (gommetje). En als het schoentje knelt, is er de Tarrago expander.

DEBE

DEBE

BOTERLAARBAAN 437
2100 DEURNE (ANTWERPEN)
+3233210879
-
www.debe.be