naar top
Menu
Logo Print

COLMAN LEDER NU OOK ONLINE

Ontdek de webshop via www.colmanleder.be

SUPERSTUNT

Om zijn bestaande en nieuwe klanten extra te verwennen, biedt de firma Colman Leder een extraatje aan. Bij elke onlineaankoop vanaf 200 euro (exclusief btw) krijgt de klant een pakket RITUALS-producten*. Deze actie loopt nog tot 15 april 2019.
* 1 pakket per klant, per btw-nummer

colman

VOORBEREIDING

Koen Colman, zaakvoerder bij Colman Leder: “De webshop bevat alle artikels die de firma Colman aanbiedt. Dat is een enorm assortiment dat je nu ook online op een vlotte manier kan terugvinden. Daar we een wel heel brede waaier aan producten aanbieden was het belangrijk om goed na te denken over de gebruiksvriendelijkheid van de webshop voor de klant. Vanaf het moment dat de klant inlogt op de webshop, is het al meteen duidelijk dat er een duidelijke structuur aanwezig is. Binnen de paar klikken vindt hij het item dat hij nodig heeft. Momenteel dienen de sleutels (het complete Silca-gamma en de baardsleutels) nog ingegeven te worden, maar ook hier wordt naarstig aan gewerkt. We willen dat de klant dit op eenzelfde vlotte manier kan bestellen samen met de andere producten."

 

AANVRAAG

Het is heel eenvoudig: je surft naar www.colmanleder.be en vraagt een password aan. Enkele uren later kan je dan de volledige onlinewebshop ontdekken. Je krijgt gelijk alle nodige info omtrent prijzen, verpakkingseenheden, maatvoeringen enzovoort. Door een eenvoudige klik op de button 'Mijn prijzen' rekent de webshop jouw kortingen en het totaalbedrag uit (onder voorbehoud van stock).

Uiteindelijk kan je kiezen of je de bestelling graag opgestuurd krijgt of dat die bezorgd wordt via de vertegenwoordiger wanneer die de dagen erna langskomt.

 

ENKEL VOOR PROFESSIONELEN

Enkel professionele klanten worden op de webshop toegelaten. Op deze manier beschermen we gelijk onze klanten. Particuliere verkoop wordt bij ons geweerd. Zo zijn we voor onze klanten een volwaardige partner. En geen concurrentie. Met name in de lederwarenbranche met onze collectie CL QUALITY broekriemen en portefeuilles is dit een extra argument om producten bij ons te kopen. Particulieren kunnen geen riemen bij ons bestellen. Op vraag kunnen wij deze consument wel steeds doorverwijzen naar onze klanten in de buurt van de particulier.

 

colman

VERNIEUWEND

De firma Colman Leder staat erom bekend steeds zinvolle nieuwigheden te brengen. Zo zal je als regelmatige bezoeker steeds nieuwe producten ontdekken. Dagelijks wordt de webshop up-to-date gehouden met de recentste prijzen en nieuwe producten.

COLMAN LEDER

COLMAN LEDER

ZWALUWBEEKSTRAAT 13
9150 KRUIBEKE
+3232530899
+3232530935