naar top
Menu
Logo Print

DRIE EXCLUSIEVE GAMMA'S: SAPHIR - MEDAILLE D'OR - AVEL

Koen Colman van Colman Leder
Een trotse zaakvoerder Koen Colman: “We zijn fier dat we dit hoog kwalitatieve topgamma van Saphir aan onze klanten kunnen bieden"

Colman Leder brengt het complete assortiment

Frans topmerk Saphir werd opgericht in 1920 en viert weldra zijn honderdste verjaardag. Het is niet meer weg te denken uit de wereld van het lederonderhoud, en biedt vandaag het ruimste assortiment ter wereld voor de bescherming en de verfraaiing van schoenen en leder. Saphir, aanwezig in meer dan tachtig landen, is het enige merk dat aan zijn producten geen siliconen of hars toevoegt. Men gebruikt meer dan dertig soorten was van verschillende oorsprong.

HEEL HET GAMMA BIJ NV COLMAN LEDER

Sinds een veertigtal jaar is nv Colman een begrip in de Benelux. Zowel de schoenhersteller als de schoenwinkelier vindt hier een compleet gamma professionele accessoires. Door het sterke team van zes vertegenwoordigers staat service hoog in het vaandel. Het is dan ook logisch dat Colman nu ook het complete gamma van Saphir, Medaille d'Or en Avel aanbiedt. Zaakvoerder Koen Colman: “Saphir is meer dan een onderhoudsproduct. Saphir brengt de beste producten voor de betere schoenwinkel en schoenhersteller. Het gaat om het buikgevoel, te beseffen dat het gaat om een gamma dat tot in de puntjes is uitgekiend om perfectie aan de klant te kunnen bieden."Avel, een gamma specifiek voor het onderhoud van lederen meubelen

OPLOSSING VOOR ALLE LEERSOORTEN

Saphir brengt de oplossing voor alle ledersoorten. “Het gaat niet enkel en alleen om producten die reinigen, voeden en poetsen, daarnaast is er ook een breed assortiment lederverf en lederzeep, en alle soorten inlegzolen, veters, borstels, spanners en alle andere accessoires", voegt de heer Colman eraan toe.

DUIDELIJK EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Ook werd er nagedacht naar de consument toe. “De verpakking vertelt meteen op eenvoudige manier waarvoor elk product dient. Dankzij de duidelijke pictogrammen weet de klant ook direct hoe hij het product op de meest efficiënte manier kan gebruiken", aldus Koen Colman. “Op dit ogenblik ontwikkelen wij nieuw displaymateriaal dat de nobele uitstraling van het product nog meer accentueert."Avel, een gamma specifiek voor het onderhoud van lederen meubelen

COMPLETE VOORRAAD

'Welcome to Saphir world!' Het lijkt wel Disney World voor de schoenprofessional! Dat is tenminste het gevoel als we even later door het indrukwekkende magazijn van de firma Colman lopen. “We gaan ervoor", zegt Koen Colman, “We hebben inderdaad sterk geïnvesteerd om het indrukwekkende gamma van Saphir volledig uit voorraad te kunnen leveren. Ook voor wie op zoek is naar één van de veertig verschillende kleuren lederverf of een van de vijftig tinten kleurherstellers."

DRIE EXCLUSIEVE GAMMA'S

De nv Colman brengt naast het hele gamma Saphir ook nog het assortiment Medaille d'Or, het topgamma in de collectie, voorbehouden aan exclusieve dealers, en ook de reeks Avel, speciaal voor het hoogwaardig onderhoud van meubelen. Er is ook een specifiek gamma voor het onderhoud van tuigleder en zadels beschikbaar.Avel, een gamma specifiek voor het onderhoud van lederen meubelen

MEERWAARDE VOOR SPECIALISTEN VAN ONDERHOUDSPRODUCTEN

Saphir is de Rolls Royce van de onderhoudsproducten voor een aanvaardbare consumentenprijs. Als u ervoor kiest Saphir te verkopen, wil dat zeggen dat u zich een specialist mag noemen. Saphir verkopen geeft een meerwaarde aan uw zaak. U weet dat de producten die u verkoopt beantwoorden aan de vraag van uw klanten die op zoek zijn naar kwaliteit. Koen Colman besluit: “Als de klant vertrouwd is met het product, zal hij enkel nog Saphir willen om zijn schoenen of accessoires te verwennen."Op basis van de hele filosofie en uitstraling van Saphir, wil u er als professional gewoon bij horen. Zoals eerder gezegd … Saphir is veel meer dan zomaar een onderhoudsproduct!

Wil u nader kennismaken met de filosofie van Saphir, wenst u meer info, een catalogusof het bezoek van een vertegenwoordiger? Gewoon even bellen, mailen of faxen naar Colman Leder.

Gamma Saphir
Het volledige assortiment van Saphir staat voor een totaaloplossing voor alle leder. Bovendien brengt Saphir ook een breed gamma hoog kwalitatieve inlegzolen

COLMAN LEDER

COLMAN LEDER

ZWALUWBEEKSTRAAT 13
9150 KRUIBEKE
+3232530899
+3232530935