naar top
Menu
Logo Print

Tweede editie Walk&Watch en Walk&Match belooft opnieuw succes te worden

Trade Mart Brussels brengt hun events naar een niveau hoger
magazine

Op het einde van de zomer van 2017 lanceerde Trade Mart Brussels twee nieuwe events: Walk & Watch en Walk & Match. Iets wat door de detailhandelaar duidelijk gesmaakt werd. Hij mag zich dan ook aan een tweede editie verwachten van beide evenementen eind februari en begin maart.

Walk & Watch: inspiratie troef

Op 25 en 26 februari zal de tweede editie van Walk & Watch plaatsvinden. Op dit evenement legt Trade Mart Brussels de klemtoon op inspiratie. De nieuwe herfst- en wintercollecties 2018-2019 worden in de kijker geplaatst. Hiermee krijgt de detailhandelaar de perfecte voorbereiding op het nieuwe inkoopseizoen. Alle schoenen- en lederwarenmerken worden uit hun showrooms gehaald en komen samen in de C-lounge. Zo wordt er meteen een duidelijk overzicht gecreëerd en krijgt elke passant de nodige inspiratie.

Service village

Maar hier stopt het niet. Trade Mart Brussels wil het event naar een nog hoger niveau tillen. Dat doen ze via hun nieuwe Service Village: een uniek inspiratieplatform waar retailers op een informele manier zich kunnen laten begeesteren in verband met instore shopping, window dressing, digital marketing & webshop en social media. Hiervoor gaat Trade Mart Brussels in samenwerking met vier externe partners.

Walk & Match

Een weekje later, op 4 en 5 maart, vindt het tweede event plaats: Walk & Match. Alle exposanten in schoenen en lederwaren nodigen dan hun klanten uit in hun showrooms voor een echt inkoopmoment. Detailhandelaars kunnen tijdens dit event de volledige collecties ontdekken in de showrooms opde B- en E-verdieping. Naast 800 merken, verdeeld over 160 exposanten, zijn er bovendien ook gastexposanten uitgenodigd.

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

+3224007400
+3224007401