naar top
Menu
Logo Print

Shoe Show & Leather Days

Shoe Show maakt zich op voor een verrassende tweedaagse
magazine

Maar liefst 135 exposanten en 650 merken voor dames-, heren- en kinderschoenen laten zich ieder seizoen van hun beste kant zien. Maar ook voor de nieuwe lederwarencollecties met onder andere kleine lederwaren, handtassen, paraplu’s, bagagerie verdeeld door zowat 150 merken bent u in Trade Mart Brussels aan het goede adres. Tijdens de Shoe Show & Leather Days van zondag 28 en maandag 29 augustus stellen de exposanten hun nieuwe schoenencollecties lente/zomer 2017 en lederwarencollecties voor aan de professionele bezoekers.

Voor de eerste keer
Tijdens de Shoe Show & Leather Days vinden eveneens de Fashion & Accessories Happening en het Brussels Interior Event plaats.
Voor de eerste keer kiest de organisatie ervoor om bovengenoemde evenementen te bundelen onder de noemer THE ROAD TO INSPIRATION.
Op die manier weet Trade Mart Brussels perfect in te spelen op de huidige trend van branchevervaging en wil het de synergie tussen de verschillende departementen in de verf zetten.

Vergeet de Brighton-zaal niet!
Naar goede gewoonte zullen tijdens de Shoe Show & Leather Days opnieuw meer dan 15 merken het aanbod uitbreiden in de Brighton-zaal. Ontdek er o.a. :
ANDANINES – BOBUX - FLY LONDON - JACK&JONES – LANDOS - LOINTS OF HOLLAND -
MIZ MOOZ - PIECES –REQINS –SANJO – SELECTED – TEVA – TRIPPEN – VIONIC –WRANGLER.

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

+3224007400
+3224007401