naar top
Menu
Logo Print

GARANT LEDENVERGADERING AUGUSTUS:
OPTIMISTISCHE VOORUITZICHTEN

Voor het eerst weer meer omzet dan het jaar voordien

Op maandag 19 augustus was er weer de traditionele zesmaandelijkse mode-info in de showroom van Garant in Trade Mart. Een steeds gedreven Garant-verantwoordelijke Rudi Arnots begon zoals gebruikelijk met een overzicht van het ledenbestand. Andermaal moet worden vastgesteld dat het aantal leden slinkt, en dat heeft helemaal niets te maken met de inkoopvereniging zelf. Het is een feit dat het aantal zelfstandige schoendetailhandelaars in ons land jaar na jaar afneemt: overname van winkels is voltooid verleden tijd, en ook in de eigen zaak vindt men steeds minder een enthousiaste volgende generatie om het werk voort te zetten.

Garant ledenvergadering 2019 augustus
De vergadering werd afgesloten met een kort modeoverzicht voor het komende seizoen

MEER OMZET

Tijdens het eerste semester van 2019 werd er behoorlijk goed verkocht, en het is al het tweede jaar op rij dat de zomercollectie vlot de deur uitgaat. De objectieve resultaten zijn dan ook uitstekend: voor het eerst sedert vele jaren werd er gedurende de eerste zes maanden van het jaar meer omzet geboekt dan het jaar voordien.

BETERE RESULTATEN

Een groot aantal Garant-leden is gespecialiseerd in comfort- of ‘gemak’-schoenen, een segment dat over het algemeen zorgt voor meer zekerheid. Ook de inkooppolitiek van de winkelier kan positieve cijfers genereren: minder inkopen en eenzelfde omzet realiseren verhoogt het rendement! Maar dat geeft dan weer zorgen voor de vertegenwoordigers en leveranciers. “Rentabiliteit van de winkel voor ogen houden bij de inkopen voor volgend seizoen”, is de raad van Rudi Arnots. Rudi sloot zijn betoog af met een interessant kort modeoverzicht voor het komende seizoen.

WELKOM TIJDENS DE WALK&MATCH

Zoals altijd zijn de Garant-leden welkom in de showroom op de Trade Mart. Tijdens de komende Walk&Match van zondag 8 tot dinsdag 10 september kunnen de Garant-leden terecht in de showroom voor een hapje en een drankje, om even te verpozen en om van gedachten te wisselen met collega’s.

ANWR GARANT INTERNATIONAL

ANWR GARANT INTERNATIONAL

+3224797307
-