naar top
Menu
Logo Print

Rexor reikt award beste schoenontwerp uit

Beste Schoenontwerp gaat naar Charlotte Jager
magazine

Op maandag 4 maart op Trade Mart Brussels won Charlotte Jager de award voor "Beste schoenontwerp" en wint hiermee een cheque t.w.v. € 2.500 uitgereikt door Rexor GmbH. 

Begin september heeft Rexor in samenwerking met Monar een wedstrijd georganiseerd om talent van eigen bodem de kans te geven om een eigen collectie te ontwerpen en te realiseren. Uiteraard kon dit initiatief niet worden gerealiseerd zonder de immense toewijding en ondersteuning van Anne Poesen, gediplomeerd ingenieur-architect en medeoprichtster van de opleiding “Schoenontwerpen” aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten van Sint-Niklaas.

Afgelopen maandag ontving Charlotte Jager, als gelukkige winnares, haar cheque ter waarde van € 2 500 op de Walk & Match ft. Centro Benelux beurs. Na de uitreiking werd er geklonken op haar overwinning.Charlotte Jager, een jonge architecte, die de jury met haar creatieve en draagbare designs wist te bekoren, heeft zich voor haar collectie S.O.O.N by Charlotte Jager laten inspireren door het alomtegenwoordig, maar steeds ontastbare element: licht

REXOR

REXOR

+3216768400
+3216768405