naar top
Menu
Logo Print

The future of retail is Human

tweede editie van het Rexor Future of Retail event
magazine

De leden van Rexor waren afgelopen maandag 12 november uitgenodigd in het mooie Kasteel van Brasschaat voor de tweede editie van het Future of Retail event dat volledig in het teken stond van de ‘mens’. Rexor had niemand minder dan Veerle Windels, Leen Van Loon en Jan Van Setten uitgenodigd om haar leden te inspireren: Veerle Windels, freelance modejournaliste voor De Standaard en internationale modebladen.

“Things need to change”
Veerle legde de nadruk op de beleving van de klant in de winkel. De klant wil in de toekomst meer dan alleen bediend worden. Hij wil volledig ondergedompeld worden in een universum op een interactieve manier met aandacht voor etalages, het juiste personeel, etc.

Leen Van Loon, merchandiser en coach bij Galleria Inno
“Enthousiasme op de werkvloer”
Ongemotiveerde werknemers drukken hun stempel op het team en de winkel. Daarom is het “key” om je personeel te blijven motiveren. Leen sprak als coach uit eigen ervaring en gaf de Rexor leden heel wat bruikbare tips om meteen in de praktijk om te zetten.

Jan Van Setten, veelgevraagd spreker, (management)coach en entertrainer
“Dansen met je Klanten”
Jan wist meteen de toeschouwers te enthousiasmeren met zijn aanstekelijke humor. Als je wil dansen met je klanten, moet je eerst contact maken en fan worden van je klant. Zo deed hij ook met de Rexor leden. Zij waren meteen fan! Het Rexor Future of Retail event was dan ook een geslaagde dag. De leden zijn vol inspiratie en met een brede glimach weer huiswaarts gekeerd. Op naar de volgende editie!

REXOR

REXOR

+3216768400
+3216768405