naar top
Menu
Logo Print

BUFFALO, THE NINETIES ARE BACK

“High Demand Brands biedt gratis diensten aan retailer om hem te ontzorgen”

High Demand Brands (de nieuwe naam voor de groep van R.A.-Company en RASE)-CEO Carita Vets: “Het is onze missie om retailers te helpen bij de verkoop van onze merken. Daarvoor hebben we voor hen geïnvesteerd in IT-toepassingen die direct leiden tot een meerverkoop en tijdwinst. We willen onze klanten ‘ontzorgen’.

buffalo

Buffalo en Buffalo London

Influencers, fashionista’s en celebs

De Buffaloschoen maakte in de jaren 90 furore onder meer dankzij de Spice Girls. En momenteel is dit type schoen weer helemaal hot. Je ziet er influencers en fashionista’s duchtig mee poseren op sociale media. En uit de verkoopresultaten van Buffalo en Buffalo London blijkt dat de nieuwe look wordt opgepikt. Maar omdat niet elke consument graag op plateauzolen loopt, is er naast het merk Buffalo London – high fashion en hoge zool – de mainstream Buffaloschoen. Die is minder uitgesproken, lees: vooral minder hoge zool.

Opportuniteit voor handelaar

Carita Vets: “Eigenlijk is het voor de winkelier nu hét moment om in te stappen. De consument is op zoek naar Buffalo. Ons advies: hem nu bieden wat hij vraagt, namelijk keuze en service. Wij ondersteunen de retailers met een grote voorraad. Via voorraadkoppelingen en dropshipment kunnen slimme winkeliers hier echt gouden zaken doen.”

Buffalo bestaat in ontelbare kleuren, al dan niet uitgesproken zolen, wax leather, glitter, pony hair, zebra- en hartjesprints … U kunt het zo gek niet bedenken of Buffalo heeft het. En niet onbelangrijk: de meeste paren zitten rond de voor de consument aanvaardbare prijs van 100 €.

buffalobuffalo

 

Vijf redenen

High Demand Brands maakt het voor u als winkelier makkelijk en interessant. Wij ondersteunen u graag met: 

Goede merken : Buffalo is Hot

En de consument is op zoek naar keuze


Voorraadkoppeling

Online of via een zuil in uw winkel of iPad, ziet u welk type schoen en maat in voorraad is.

Grote stock overbodig

Buffalo investeert in extra voorraad.

Dropshipment

De juiste schoen niet in uw winkel? Geen nood. Uw klant rekent af met u en hij krijgt zijn favoriete paar bij hem thuis binnen 24 uur.

Wij helpen u graag meer te verkopen

High Demand Brands is voorstander van creatieve marketing en denkt graag met u mee : nieuwsbrieven, Facebook posts, FB- campagnes..wij helpen u graag verder!

BUFFALO

BUFFALO

VOORVESTE 15a
3992 HOUTEN
+31497518200
-